Mane 'n Tail Moisturizer - Texturizer Conditioner (Incl. Pumpe) (U) (O) 946 ml

Mane 'n Tail Moisturizer - Texturizer Conditioner (Incl. Pumpe) (U) (O) 946 ml
Brand: Mane N Tail
Size: 946.00 ml
125.78 NOK 139.75 NOK
Kjøp nå

Den originale Mane 'n Tail balsamen ble opprinnelig laget for å skape fyldigere og sterkere haler og maner på vakre utstillingshester.

Siden den gang har det vist seg at balsamen også gir noen helt fantastiske resultater på mennesker.

I dag er Mane 'n Tail blant de mest hypede hårproduktene i USA. Merket brukes av mange Hollywood-stjerner, inkludert Tyra Banks, Sarah Jessica Parker og Jennifer Aniston, og hvem vil ikke bare ha et snev av de lekre lokkene deres?

Mane 'n Tail balsamen er basert på en formel med naturlige oljer som sikrer perfekt pleie for håret ditt. Balsamen tilfører også rikelig med fuktighet til tørt og skadet hår som trenger ekstra oppmerksomhet og pleie. I tillegg til å gi umiddelbar pleie, virker balsamen også forebyggende på splittede og skadede lengder og ender.

Etter bruk vil den etterlate håret silkemykt og ekstra håndterlig. Håret ditt vil skinne av helse og ha et naturlig volum full av liv.

TIPS!

Balsamen kan brukes både som leave-in balsam og skylles ut, avhengig av hårtype og hvor mye pleie du ønsker. Prøv deg frem og opplev fantastiske resultater.

Applikasjon:

Fordel balsamen i nyvasket vått hår, la virke i 1-2 minutter, skyll grundig.

Hvis balsamen skal brukes som leave-in balsam, påfør en passende mengde i håndkletørt hår og la det stå i. Style etter ønske.

MERK FØLGENDE!

En gratis pumpe følger med ved kjøp av denne balsamen.