Epiic nr. 4 Leave’it Leave-in Spray 150 ml

Epiic nr. 4 Leave’it Leave-in Spray 150 ml
Brand: Epiic Hair Care
Size: 150.00 ml
261.45 NOK 290.5 NOK
Kjøp nå

En nærende og pleiende leave-in spray som gir håret en silkemyk og forfriskende følelse.

Den inneholder arganolje, som virker mykgjørende, og sheasmør, som gir ekstra UV-beskyttelse og fukter håret uten å tynge det ned. Perfekt for pleie av tørt eller skadet hår.

Leave'it er designet for å gi næring, mykgjør og beskytter håret – selv når det utsettes for sterk varme og skadelige stoffer fra miljøet. Har en utjevnende effekt på hårets neglebånd og får det til å virke fyldigere, sunnere og mer glansfullt. Gjør håret mykt og deilig og lett å gre. Har en frisk blåbærduft.

Produktet er 100% vegansk og selvfølgelig ikke testet på dyr.

epiic hårpleie – i samarbeid med OWPTM – fjerner samme mengde plast fra verdens hav og elver som de bruker i emballasjen. I tillegg samarbeider de med ReSea Project, som hjelper og støtter lokalbefolkningen i Indonesia med å fjerne plast fra elver og hav. Det lokale Ryddelaget hjelper til med å hente plast og får dermed en ekstra inntekt. Det er et valg episk hårpleie har tatt for å ta vare på verdenshavene og våre fremtidige generasjoner – og fordi epiisk hårpleie er hårpleie med holdning!

På emballasjen deres finner du en QR-kode som linker til mer informasjon om OWPTM og viser koordinatene til hvor i verden de hjelper til med å samle inn plast.

Søknad :

Spray lett på fuktig hår før du bruker hårføner og stylingverktøy.