Epiic nr. 11 Shine’it Hair Serum 100 ml

Epiic nr. 11 Shine’it Hair Serum 100 ml
Brand: Epiic Hair Care
Size: 100.00 ml
261.45 NOK 290.5 NOK
Kjøp nå

En fuktighetsgivende og utrolig lett olje som beskytter håret mot varme fra stylingverktøy ved å danne en beskyttende film rundt hver enkelt hårstrå.

Inneholder mykgjørende og fuktighetsgivende arganolje og pasjonsfruktolje, som begge er rike på proteiner og vitaminer. Oljene etterlater håret skinnende og silkemykt.

Stylingjern glir lettere gjennom håret uten motstand når du retter, lager krøller eller faller i håret. Kan også brukes som et glans- og pleieprodukt etter styling. Forhindrer krus.

epiic hårpleie – i samarbeid med OWPTM – fjerner samme mengde plast fra verdens hav og elver som de bruker i emballasjen. I tillegg samarbeider de med ReSea Project, som hjelper og støtter lokalbefolkningen i Indonesia med å fjerne plast fra elver og hav. Det lokale Ryddelaget hjelper til med å hente plast og får dermed en ekstra inntekt. Det er et valg episk hårpleie har tatt for å ta vare på verdenshavene og våre fremtidige generasjoner – og fordi epiisk hårpleie er hårpleie med holdning!

På emballasjen deres finner du en QR-kode som linker til mer informasjon om OWPTM og viser koordinatene til hvor i verden de hjelper til med å samle inn plast.

Søknad :

Påfør på lengdene og endene av håret. Kan brukes i både fuktig og tørt hår.