Pasient og brukerrettighetsloven

post thumb
Helse
kirjoittanut Anna/ 22 Aug 2022

Pasient og brukerrettighetsloven

Vet du hva som er dine rettigheter når du havner på sykehus? Det er det ikke alle som vet skjønner du. Det å havne på sykehus kan jo skje når som helst. Derfor anbefaler vi deg at du sjekker ut pasientsikkerhetskampanjen akkurat nå, slik at du vet hva du har krav på.

Hvorfor Bør Jeg Vite Dette?

Det å vite hva man har krav på, er godt i alle sammenhenger. Da kan du føle at du har litt mer kontroll og vite mer om hva som kommer til å skje fremover. Det er rett og slett en god måte å kommunisere på, både for deg og de du omgås med på sykehuset.

Det er mange som unngår disse temaene, rett og slett fordi de ikke vil tenke på at de kan havne på sykehuset. Det er nettopp derfor du skal sjekke opp i det, fordi det å vite mer om seg selv og sine rettigheter er noe vi alle må bli bedre på. Da gjør vi samfunnet en tjeneste.

Hvor Kan Jeg Lære Mer?

Du kan lære mer i Pasient og brukerrettighetsloven. Her vil du finne god informasjon om hva du som pasient har krav på. Det er faktisk ofte mer enn du tror. Det er derfor vi anbefaler deg å sjekke det nå, slik at du har en oversikt over hvor du kan finne de ulike ressursene også.