Real Techniques - Prep & Prime Set 91572

Real Techniques - Prep & Prime Set 91572
Kategorier: Ansikt, Peeling
Brand: Real Techniques
214.65 NOK 238.5 NOK
Kjøp nå

Her ser du et herlig limited edition sett fra Real Techniques, som vil gi deg alle verktøyene du trenger for å lage en perfekt base.

De 5 verktøyene i settet er:

En skjønnhetsspatel (en spatel) som du f.eks. kan bruke til å få produkter i krukker, ut av krukken, for å få mest mulig igjen for pengene. I tillegg er dette også en hygienisk løsning, da du ikke stikker fingrene inn i produktet hele tiden.

En Under Eye Reviver, som har en liten aluminiumskule i enden av børsten, som vil gi deg en behagelig, kjølig massasje under øynene. Bruk evt med din favoritt øyekrem.

En Prep Brush, som har et kompakt og stort børstehode som er perfekt for jevn fordeling av både primer, krem, serum og ansiktsmasker.

En Miracle Complexion Sponge, som er en sminkesvamp formet for å skape den perfekte basen med flytende foundation. Bruk den fuktig for et duggfrisk utseende, eller tørk for å maksimere dekningen til foundationen din.

Til slutt inneholder settet en liten svart blokk som brukes til å oppbevare og tørke sminkesvampen.

Det anbefales alltid å vaske den nye sminkebørsten din før bruk. Etter det må børsten vedlikeholdes ved å vaske den minst en gang i uken.