Livol Iron Chewable Tablet Orange Taste

Livol Iron Chewable Tablet Orange Taste
Kategorier: Vekttap, Kosttilskudd
Brand: Livol
63.45 NOK 70.5 NOK
Kjøp nå
Hos Livol er de eksperter på å utvikle målrettede kosttilskudd som passer individuelle behov og en travel hverdag. Derfor er Livol Mono Normal Iron en tyggetablett med appelsinsmak tilpasset deg som kanskje ikke alltid er så glad i å svelge piller.
Mange dansker kan ha nytte av et jerntilskudd, derfor anbefales jerntilskudd også til kvinner i fertil alder, gravide og ammende, tenåringer, eller hvis du er blodgiver.
Jern bidrar til normal bloddannelse, reduserer tretthet og utmattelse og bidrar til normal oksygentransport i kroppen. For å sikre opptaket har Livol Mono Normal jern tilsatt vitamin C, som bidrar til å øke opptaket av jern.
Mange opplever at jerntilskudd kan være hardt for magen, derfor er Livol Mono Normal Iron basert på mikroinnkapslet jern som er skånsomt for magen.
Hos Livol har de fokus på compliance, for kosttilskudd nytter ikke så lenge de bare står på hylla. Derfor jobber vi hele tiden med å gjøre produktene enkle å ta. Livol Mono Normal Iron er derfor en tyggetablett med en nøye avstemt appelsinsmak.

1 tyggetablett inneholder:
Vitamin C 12 mg 15 %
Jern 14 mg 100 %
Ingredienser
Søtningsmidler (sorbitol, xylitol, sukralose, thaumatin), Ferrofumarat, Overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), Natrium L-askorbat, L-askorbinsyre, Aroma

Anbefalt dose:
1 tablett daglig for voksne og barn fra 11 år og oppover i forbindelse med et måltid. Den daglige dosen bør ikke overskrides. Bør kun brukes av gravide eller barn under 1 år etter avtale med lege eller helsesøster. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold. Overdreven bruk kan ha en avføringseffekt.
NB! Vi er registrert hos Fødevarestyrelsen. Klikk her for å se matregistreringen.